Prisliste

Opstart af ladeboks

4999,-

Månedlig abonnement

98,-

Refusion pr kWh

1,12,-

Tilføjelse af CEE stik til boksen

299,-

Valgfrit frikøb af boksen, efter opsagt abonnement

1495,-

Forsendelse

140,-

Prisen for at oplade en elbil

At lade en elbil hos os er nemt og billigt. Du betaler som normalt for strømmen, hvilket kan være til fleksibel eller fast pris. Du bliver tilbagebetalt 1,12 krone pr. kWh du lader.

 

Hvad koster en kWh

I Danmark koster strøm ikke voldsom meget. Det er i stedet afgifter der får priserne i vejret. Prisen for en kWh er reelt kun 15% af den fulde pris. Resten består af afgifter, “transport” og moms. Når vi snakker om prisen for en kWh tager vi altid udgangspunkt i et gennemsnit pris på 2,3 kroner pr kWh. Her skriver vi gennemsnit og dette gælder for dagstimerne. Om natten falder prisen, hvis du har en udbyder med flekspriser. Det betyder, at du kan oplade med væsentlig billige priser. Vores tilbagebetaling af som del af dit abonnement er dog statisk, hvilket du kan bruge til din fordel, da du med billigere priser om natten og samme betaling fra os, kan være heldig at have minimale udgifter til opladning af elbilen eller hybridbilen.

 

Hvad koster en ladestander til elbiler

Vores ladere er af bedste kvalitet og indeholder både WiFi, diverse fejlsikringer og en MID certificeret elmåler. Laderen koster ca. 7000 kroner at købe, men vi tilbyder vores kunder at komme i gang for kun 4999 kroner

Der findes flere forskellige ladere ofte fra 3,7kw til 22kw. Ladernes priser kan være vidt forskellige, da ladernes sikringer og kabler skal dimensioneres efter strømstyrken, som derfor ligger mellem 5A og 32A. Vi synes folk skal vælge den hurtigste lader der passer til deres bil. Derfor er der kun 1000 kroner mellem vores billigste og dyreste lader.