OM LADOP

Danmarks nemmeste ladeløsning- Punktum. Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde udstyr der passer til netop din elbil.

Elbilsmarkedet har ikke ry for at give den bedste service. Det er vores levebrød. Det skal være nemt at komme i kontakt med os, og vi vil forsøge at finde den helt rigtige løsning sammen med dig.

Mulighederne kan være svære at gennemskue når det kommer til ladeudstyr, der passer til netop din bil. Samtidig kan priserne være en jungle at finde rundt i. Derfor er LADOP.dk blevet til – en platform der giver ejere af elbiler ro i maven, 100% indsigt i mulighederne og valg af den rette løsning.

Skulle der alligevel være spørgsmål vi ikke svarer på i vores spørgsmål og svar, så skriv endelig til os i chatten her på websitet eller i en mail og vi vil hurtigt vende retur.

GÅ IKKE GLIP AF DE SENESTE NYHEDER OM ELBILER

Vi vil meget gerne kunne sende dig lidt information omkring elbilsmarkedet. Måske vi også havde en konkurrence eller et tilbud vi kommunikerer her.

Skriv dig endelig op! Vi spammer ikkeAngiv venligst, at vi må kontakte dig på email.

Du kan til enhver tid fraskrive dig emails fra os, ved at klikke i bunden af vores emails. Tjek vores privatlivspolitik på hjemmesiden.


KONTAKT OS

Vi er hurtig på tasterne. Hurtigst på vores chat her på sitet.
Bliver det mere langhåret og tung dialog, så skriv os endelig en mail.

info@ladop.dk

Vi svarer hurtigst muligt.